Moje cesta se vrací na pódia ČR

Po 13 krásných show a krátké letní přestávce kytarista, zpěvák a skladatel Shahab Tolouie otevírá další kapitolu svého projektu Moje cesta. A v nové sezóně plánuje uvést pořad plný autentických příběhů na dalších místech České republiky. Těšit se můžete na intimní atmosféru, dechberoucí hudbu a nezapomenutelný zážitek. 

První představení bude k vidění již v zári:

25. 9. Vilémov u Šluknova – U bílého jaka
9. 10. Hradec Králové – Café Filharmonie Hradec Králové
11. 10. Praha – Dům národnostních menšin (premiéra anglické verze pořadu)
22. 11. Praha – Divadlo Kolowrat v rámci 16. ročníku festivalu Nad Prahou půlměsíc
19. 2. Ústí nad Labem.

5. 3. Hradec Králové – Café Filharmonie Hradec Králové


One-man show Shahaba Tolouie líčí s humorem, laskavostí a jistou dávkou poezie svou neuvěřitelnou cestu z Íránu do Evropy. Jedinečný, skvěle vyprávěný příběh, který zatají dech, dojme i pobaví… a také prozradí leccos o nás samotných. – Lucie Němečková, dramaturgyně, Praha

Neotřelé představení, v němž se střídá spousta osobitých příběhů s nepředvídatelnými zvraty a dojemnými momenty, dokonce i téměř zázračnými okamžiky, které se dotknou těch nejskrytějších zákoutí srdce. Situaci uprostřed války, kdy rodiče přinášejí domů kytaru a harmoniku, považuje Shahab za moment, který mu vymazal z mapy všechny hranice…

Je to napínavý příběh o hledání vlastní identity, o nacházení útočiště v hudbě, o lásce k andaluskému flamencu. Příběh o prolínání a vlivu kultur a o řetězci nečekaných událostí, které zavedly autora z Íránu na Iberský poloostrov, kde si vytvořil svůj jedinečný styl hudby „Ethno Flamenco“. Příběh o množství dalších náhod, které nakonec udělaly z České republiky jeho druhý domov.

Úžasné povídání o lidském osudu plném odhodlání a morálních zásad. To vše doprovázené kvalitní hudbou a nádherným hlasem. Dlouho jsem neodcházel z nějakého kulturního pořadu tak naplněn. Mohu jen vřele doporučit!!! – Ing. Kare Sedlecký, ředitel Sušického kulturního centra.

Nebude chybět ani raritní kytara se třemi krky “fusetar”, která vznikla jako důsledek osobité hudební fúze autora, v níž se prolínají Persie a Španělsko.

Příběh Shahaba Tolouie plyne dál. Nenechte si ujít další kapitolu. 

Typ pořadu: písně a hudba, s pasážemi mluveného slova
Celková délka: cca 90 minut bez přestávky
Autor: Shahab Tolouie
Jazyk: čeština
Zpěv: čeština, perština, španělština, angličtina